Welkom Jeroen Baats

“Buiten het handbal speel ik ook graag een potje squash, maar de Bourgondiër in mij mag er ook zijn.

Als gepassioneerde technische handbaltrainer/coach kom ik in verschillende sporthallen en zaaltjes en ik merkte dat de vloeren regelmatig glad en slecht onderhouden waren. Hierdoor kon je niet lekker trainen en was het soms zelfs gevaarlijk door de gladheid. Toen ik ging zoeken naar een oplossing voor dit probleem, kwam ik op de website van Veiligesportvoer.nl terecht en daar zag ik ook de vacature staan. Ik had ik ook meteen de klik en drang om voor dit bedrijf te gaan werken, om ook echt iets te kunnen doen aan dit probleem.

Mijn kracht is dat ik niet denk in problemen, maar in oplossingen. Daarbij is het een uitdaging voor mij en van dit berdrijf om iedereen veilig te kunnen laten sporten. Ik voorzie  dan ook een mooie samenwerkingen met diverse instanties zoals Gemeentes, scholen enz om samen te kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Mijn doel is dan ook om ervoor te zorgen dat we, zowel sportief als zakelijk in gesprek kunnen gaan met alle instanties die sportvloeren beheren en inzichtelijk kunnen maken wat de staat van de sportvloeren is. Het zou mooi zijn dat overal een certificaat “hier kan veilig gesport worden” komt te hangen en er zo samen voor te zorgen dat iedereen veilig kan sporten!

Ik ga deze uitdaging graag samen met u aan!”

Jeroens’ werkgebied is Zuid-Nederland en België. Hij is bereikbaar op +31(0)629435543 en j.baats@veiligesportvloer.nl