Herculan kiest veiligesportvloer als strategisch partner

Hier leest u het officiële persbericht:


HERCULAN KIEST VEILIGESPORTVLOER.NL ALS STRATEGISCHE PARTNER VOOR VERDERE PROFESSIONALISERING OP HET GEBIED VAN SPORTVLOEREN

Wie ooit gekozen heeft voor een Herculan sportvloer, heeft gekozen voor kwaliteit.
Elke regelmatig gebruikte vloer vraagt om enige vorm van onderhoud.
Niet alleen om de levensduur van de vloer te verlengen, maar ook om te voorkomen dat een vloer te glad wordt. Als leverancier van een kwaliteitsproduct heeft Herculan gezocht naar een partner die het onderhoud van sportvloeren op hetzelfde hoge niveau verzorgt. Elke sportaccommodatie verzekert zichzelf én de sporters hiermee van een veilige
vloer met optimale prestaties. Hiertoe is Herculan een samenwerking aangegaan met Veiligesportvloer.nl.

Deze specialist kan u volledig ontzorgen op het gebied van onderhoud door periodieke inspecties en keuringen waarbij u wordt geïnformeerd middels een uitgebreide rapportage. Ook het vervolg is binnen de samenwerking Herculan en Veiligesportvloer.nl in goede handen. Denk hierbij aan revitalisatie, reparatie en toplaagrenovatie.

Zij voorzien in alle benodigdheden om uw vloer in topconditie te krijgen én te houden!

Vrijblijvende informatie over deze samenwerking zal worden verstrekt bij elke oplevering van nieuwe sportvloeren in Nederland en België. Deze informatie bestaat uit ons veiligheidsadvies, ons onderhoudsadvies en een starters-pakket. Uiteraard kunnen gebruikers van reeds geïnstalleerde vloeren hiervoor ook terecht bij Veiligesportvloer.nl.

Wij verwachten hierdoor klanten van Herculan én Veiligesportvloer.nl in de toekomst een nog hoger serviceniveau te kunnen bieden.

Herculan kiest veiligesportvloer  als strategisch partner