Banner Banner
Nieuws

Laatste berichten

Welkom Jeroen Baats

Mijn kracht is dat ik niet denk in problemen, maar in oplossingen. Daarbij is het een uitdaging voor mij en van dit berdrijf om iedereen veilig te kunnen laten sporten. Ik voorzie dan ook een mooie samenwerkingen met diverse instanties zoals Gemeentes, scholen enz om samen te kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Gemeente Zeist start met ACE-Concept!

Hét all-in veiligheidsabonnement waarmee u veiligheid, kwaliteit en aansprakelijkheid waarborgt! Inzet van de robot RA660Navi van Cleanfix Benelux is onderdeel van dit concept. Samenwerking mens en robot heeft de toekomst en een sporthal leent zich perfect voor dit innovatieve concept!

Herculan kiest veiligesportvloer als strategisch partner

Wij zijn als onafhankelijk specialist blij met de erkenning die we krijgen van Herculan, specialist in productie van sportvloeren! Deze samenwerking zal de kwaliteit van de sportvloeren en tevredenheid onder sporters vergroten!

Aan het woord: Robert Verboom

Dhr. Robert Verboom van Daltonschool Helenpark Hurst Almere, deelt zijn ervaringen met veiligesportvloer.nl

Aan het woord: Kim Staelens

Kim Staelens, voormalig professioneel volleybalster geeft haar visie over het belang van een goede sportvloer

Aan het woord: Judith de Waal

Mevr. Judith de Waal van de Hilversumse School Vereniging, HSV1909, deelt haar ervaring met ons!

2017: het ACE-Concept

Vanaf 2017 lanceren wij een innovatief concept. Problemen in het onderhoud van sportvloeren, zoals tijd, geld en veiligheid worden in een nieuw all-in concept voor altijd getackeld.